Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ 

Παραδοσιακή ροδίτικη κουζίνα, για τους λάτρεις της καλής γεύσης… 

Η φιλοσοφία του εστιατορίου μας βασίζεται στις γνήσιες ροδίτικες γεύσεις και το γαστρονομικό πλούτο της ελληνικής κουζίνας. Στο εστιατόριο OASIS χρησιμοποιούμε ντόπια ποιοτικά υλικά, παρμένα κυρίως από τη γη της Ελεούσας και των γύρω χωριών. Στόχος μας είναι να γευθείτε την παραδοσιακή ροδίτικη κουζίνα σε όλες τις εκφάνσεις της! 

Επιλέγουμε πολύ προσεχτικά τα υλικά και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, εμμένουμε στην άριστη ποιότητα και τα ελληνικά, παραδοσιακά προϊόντα της ροδίτικης γης. Η μαγειρική δεξιοτεχνία της κυρίας Σταματίας και το μεράκι της δημιουργούν μια μεγάλη γκάμα ντόπιων γεύσεων, για τους λάτρεις του καλού φαγητού! 

Ροδίτικο παραδοσιακό φαγητό, από τα χέρια της κυρίας Σταματίας!

Αρνιά και κατσίκια από τη Ρόδο, αγνά τυροκομικά, έξτρα παρθένο ροδίτικο ελαιόλαδο είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούμε. Απολαύστε τις φρέσκιες σαλάτες και τα ορεκτικά μας, τους γεμιστούς ανθούς, τα κεφτεδάκια, τα ντολμαδάκια, τους τυροκεφτέδες! Δοκιμάστε κατσίκι με ρεβίθια ή πατάτες, τα μοναδικά παϊδάκια μας στα κάρβουνα και τα καλοψημένα πιάτα της ώρας. Μην ξεχάσετε και τους θαλασσινούς μεζέδες μας! 

Συνοδέψτε το φαγητό σας με ντόπιο κρασάκι, λευκό ή κόκκινο. Κι όλα αυτά, στο ζεστό περιβάλλον του εστιατορίου OASIS, που είναι διακοσμημένο με παραδοσιακά αντικείμενα από την καθημερινότητα της Ρόδου των παλαιότερων εποχών. Απολαύστε τη γνήσια φιλοξενία μας, αλλά και τη ζεστασιά του χωριού της Ελεούσας… 

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να γνωρίσετε τις μοναδικές γεύσεις μας! 
Με εκτίμηση
Οικογένεια ΣΑΡΙΚΑ